App Store Google Play Twitter Facebook
608 989 023 / 93 729 03 61
Últimes notícies
08/06/2020

Os informamos que desde hoy 08/06/2020 al entrar en FASE 2 nuestra región sanitaria, BPI puede volver a abrir sus puertas para la practica del padel 2x2.

Os recordamos que podéis consultar el estado de nuestras pistas libres haciendo click aquí https://www.barberapadelindoor.com/Booking/Grid.aspx y hacernos la petición de la pista deseada por las vías habituales:

POR WHATSAPP AL 608 989 023

POR TELEFONO AL 93 729 03 61

Muchísimas gracias, os esperamos !!

Veure contingut complet
31/05/2020

Hola a todos/as.

Habiendo tenido conocimiento hace apenas 1 hora del comunicado oficial tanto de la FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE PADEL como de la FEDERACIÓ CATALANA DE PADEL nos vemos obligados a comunicar que a partir de mañana día 1 de Junio, en los clubs indoors como el nuestro, no estará permitida la practica del 2x2 hasta que nuestra región sanitaría no entre en la FASE 2 de la desescalada.

Lamentamos los inconvenientes que esto pueda causar a nuestros clientes y os mantendremos informados de los posibles cambios que vayan surgiendo.

BPI.

Veure contingut complet
Veure més
Facebook
Reservas
Reserva la teva pista
Partidas abiertas

Serveis

Vine a conèixer les noves instal·lacions de Pàdel Indoor del Vallès

Treballem per oferirli els millors avantatges


- 13 PISTES DE PÀDEL COBERTES
- ZONA DESCANS / VENDING
- VESTUARIS I TAQUILLES
- ORGANITZACIÓ DE PARTITS SOCIS I ALUMNES
- TORNEJOS
- LLIGUES INTERNES SEGONS NIVELL
- CLASSES PARTICULARS PER A NENS I ADULTS
- ESCOLA INFANTIL
- AULA D'ESTUDI
 

NIVELL: INICIACIÓ - PERFECCIONAMENT - COMPETICIÓ
Quan et sigui difícil coordinar agendes amb els amics, o quan us falti un integrant de l'equip, truca'ns o visita la nostra web.
Disposem d'un sistema de gestió on-line de partits que permet organitzar i trobar companys del mateix nivell o que tinguin temps disponible per jugar una partida.


ESCOLA DE PÀDEL
ACTIVITAT EXTRA-ESCOLARS
CLASSES SEGONS EDATS

  

SERVEI DE FISIOTERÀPIA 
 

 Eva Hernàndez Casino, diplomada en Fisioteràpia per les Escoles Universitàries Gimbernat, adscrita Universitat Autónoma de Barcelona. COFC: 8876.

CE: evaheca79@hotmail.com

Telf: 678268221.

 

El servei de Fisioteràpia està ubicat al interior de les instal.lacions BARBERÀ PADEL INDOOR just davant de les pistes de joc i just entre els vestidors.

El seu objectiu és proporcionar als seus clients (jugadors i no jugadors), una millora del seu estat de salut a través de la valoració integral de les persones i el tractament de les seves disfuncions o alteracions tant en el Sistema musculo-esquelètic, el Neurològic, Visceral, o de fascies.

Amb aquesta finalitat, la fisioteràpia utilitza diferents mètodes i teràpies com pot ser, especialment,  la teràpia manual, la massoteràpia, els embenats funcionals, la reeducació postural, l’electroteràpia o el tractament dels Punts Gallet Miofascials.

Tantmateix, l’atenció del fisioterapeuta en la pràctica esportiva engloba la prevensió, l’acondicionament, el entrenament i la rehabilitació de l’esportista.

 

Horaris i tarifes:

Accés per socis i usuaris de les instal.lacions esportives i per qualsevol persona externa.

El soci es beneficiarà d’ un descompte.

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 20h.

Tarifes:

  • Primera sessió 35€ on es farà valoració i pla de tractament. (33€ socis)
  • Sessions de seguiment 30€ amb tractament i seguiment del pla pactat en la primera visita. (28€ socis)
  • Pack de sessions de massoteràpia 100€ 5 sessions ( 95€ socis)

 

Contacte:

Telf: 678268221, Eva.

 

Imatges

«  1  »